Pridať nehnuteľnosť na prenájom
vstúpte alebo zaregistrujte sa!
Hľadáte podnájom? Môžete ušetriť až jednomesačné nájomné! Máte byt na prenájom? Dajte ho do prenájmu ešte tento týždeň!
 

Rýchle vyhľadávanie podnájmu

typ
cena a plocha


zľava
podrobné vyhľadávanie fajčenie:


podrobné vyhľadávanie späť na jednoduché vyhľadávanie

Felhasználási Feltételek

Az Albérlet24 weboldal használatának és/vagy a regisztráció megkezdése előtt kérjük, hogy mint továbbiakban Felhasználó, figyelmesen olvassa el a AD Solutions Kft. felhasználási feltételeit (a továbbiakban: "FF"), valamint az alábbi vonatkozó feltételeket, kikötéseket és irányelveket azok jövőbeli kiegészítéseivel együtt (összefoglaló néven: "Szerződés"):

A Felhasználó a regisztrálással szerződést köt a AD Solutions Kft.-vel (Cg. SK2023382295) és elfogadja a Felhasználási Feltételeket. A AD Solutions Kft. (a továbbiakban P24) a Felhasználási Feltételek jelentősebb változása esetén igyekszik tájékoztatni a felhasználókat, a naprakész információk beszerzéséhez azonban ajánlott rendszeresen áttekinteni a legfrissebb verziót. A P24 saját belátása szerint módosíthatja a Felhasználási Feltételeket (FF-t) melyről értesíti a Felhasználót, a változtatásokat pedig valamennyi felhasználó köteles magára kötelező érvényűként elfogadni. A P24 szolgáltatásának a változtatást követő további oldal használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti. A változtatás automatikus elfogadtatása az adatkezelési célok és az adatkezelésre jogosultak körét nem érinti, ahhoz az érintett ismételt hozzájárulása szükséges.

Amennyiben a Felhasználónak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük, írja meg nekünk és kollégánk megválaszolja kérdését. A P24 elkötelezett a szolgáltatások minőségének a legmagasabb szinten tartása irányában, a rendszer használatából eredő esetleges károkért felelősséget nem vállal.

A P24 elkötelezett partnerei és felhasználói személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. Továbbá a P24 a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A P24 az alábbiakban ismerteti adatkezelési elveit, bemutatja azokat az elvárásokat, melyeket saját magával, mint adatkezelővel szemben megfogalmazott, és betart. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal.

A P24 nem garantálja az ingatlanhirdetőinek, hogy hirdetési idő alatt sikeres lesz a hirdetésük, sem az ingatlant keresőknek, hogy sikeresen találnak megfelelő kiadó ingatlant.

A P24, mint közvetítő szolgáltató nem ellenőrzi az általa hozzáférhetővé tett információk tartalmát, és nem keres olyan tényeket vagy körülményeket, melyek jogellenes tevékenység folytatására utalnak. A P24 nem felel azokért a közvetlen vagy közvetett károkért, amelyeket a Felhasználók okoznak egymásnak. Felhasználói fiókjához tartozó valamennyi tevékenységért, beleértve a jelszó biztonságos megőrzését, minden Felhasználó maga vállalja a felelősséget. A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás bárminemű garancia vagy kötelezettség nélkül vehető igénybe. A P24 a Szolgáltatás és az ahhoz tartozó ügyfélprogramok elérhetőségére, időszerűségére, biztonságára és megbízhatóságára vonatkozó mindennemű kötelezettséget és felelősséget elhárít.

A P24 továbbá fenntartja a jogot, hogy amennyiben egy Felhasználó valótlan adatokkal vagy több alkalommal regisztrál, a Szolgáltatást bármikor, a Felhasználóval szemben bárminemű kötelezettség nélkül módosítsa, felfüggessze vagy megszüntesse.

Regisztráció

A P24 a Szolgáltatás meghatározott részeihez való hozzáférést regisztrációhoz köti, kizárólag regisztrált Felhasználók adhatnak fel kiadó ingatlan (szoba) hirdetést. A Regisztrációnál választhat a Felhasználó a regisztráció fajtája között, lehet magán Felhasználó vagy Ingatlanirodaként is történhet a regisztráció.

Az Ingatlanirodaként regisztrált Felhasználók kedvezményt nem tudnak beállítani.

A Felhasználó köteles valós adatokat megadni a regisztrációnál és adataiban bármilyen változás történik, köteles azt javítani a fiókjában. Amennyiben a P24 tudomására jut, hogy a Felhasználó adatai nem valósak, vagy az adatok alapján nem elérhető, akkor azonnal kizárhatja a Felhasználót a szolgáltatásból. A regisztráció során gyűjtött személyes adatokat a P24 semmilyen esetben sem továbbítja, illetve nem teszi hozzáférhetővé harmadik fél számára, a szolgáltatáson kívül.
A Felhasználó a regisztrációval hozzájárulását adja személyes adatainak a tárolására, valamint adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelő kezelésére. Minden regisztráció után, a regisztrációnál megadott e-mail címre egy aktiváló e-mailt küld az Albérlet24, amivel a regisztrációt a Felhasználó aktivá tudja tenni. A megerősítés után tud belépni a regisztrációnál megadott e-mail címével és jelszavával.

Hirdetés feladása és törlése

A Felhasználó a regisztráció után tud hirdetést feladni. A hirdetésfeladás ingyenes, aki elengedi az első havi bérleti díjat annak hetente előrekerül a lista elejére és a kiemelt helyeken jelenik meg véletlenszerűen a hirdetése, ezzel is segítve a gyorsabb kiadást. Aki félhavi díjat enged el annak kettő hetente kerül a hirdetése a lista elejére.

Aki nem biztosít engedményt annak nem jár ingyenesen a kiemelt szolgáltatások, csak a hirdetés megjelenése ingyenes részükre. Tehát aki nem nyújt engedményt és kiemelni szeretné a hirdetését vagy a lista elejére szeretne kerülni hetente kettő hetente annak az aktuális ár szerint kell ezt a szolgáltatást megvásárolni.

A hirdetés törlése esetén a rendszer a Felhasználótól minden esetben jelszót kér megerősítésként, a hirdetés törléséhez.

A Felhasználó felelősséget vállal azért, hogy hirdetése teljes mértékben megfelel a hatályos jogszabályoknak.

A P24 nem vállal felelősséget a hirdetés tartalmáért és a hirdetés megjelenésének jogkövetkezményeiért. A hirdetés hatására létrejövő jogviszonyoknak a P24 nem alanya.

Személyiségi jogok védelme

Az Albérlet24 adatlapján keresztül személyes információkat tárolhat, de ezt csak a szolgáltatás ideje alatt használja a Felhasználó részére nyújtott szolgáltatás céljából.

Az Albérlet24 Internetes rendszerében az adatkezelés időtartama a regisztráció törléséig történik.

A Felhasználó egyértelműen és kifejezetten hozzájárul a P24 részére, hogy e-mail címére rendszeresen hírleveleket, reklámokat küldjön, és ezt visszavonásig használja.

Felhasználó az adatszolgáltatás elől elállhat, arra nem kötelezhető. A P24 az egyéb adatokat azonosításhoz, különböző látogatottsági statisztikák készítésére felhasználhatja.

A Felhasználó által feltöltött adatok valódiságáért, illetve az abban szereplő részletekért, valamint az oldalon közzétett hirdetésekben közölt anyagokért, - a szolgáltató - sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. Az oldal rendeltetésszerű használatából eredő esetleges károk a Felhasználót terhelik.
Tilos az oldalra jogsértő, pornográf, rasszista, vagy bármilyen erkölcsileg elítélhető jeleket, szimbólumokat, képeket, fotókat, grafikákat, szavakat, szöveget elhelyezni, feltölteni. Az ilyen jellegű anyagokat, a szolgáltató minden előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti rendszeréből, illetve jogi eljárást kezdeményezhet az adott felhasználó ellen.

A jelen Szerződésre a Szlovák Köztársaság joga irányadó.