Pentru inchirierea imobilelor
Intră în cont sau înregistraţi-vă!
Căutaţi chirie? Puteţi economisi taxa de închiriere pe prima lună. Aveţi apartament de închiriat? Închiriaţi-l, mă uit săptamâna aceasta!
 

Canal de căutare rapidă pentru chirii

tip
preţ şi suprafaţă


reducere
alte opţiuni de căutare fumatul:


alte opţiuni de căutare înapoi la căutarea simplă
Segítség


Hogyan működik az Albérlet24?

Az oldal célja, hogy az ingatlantulajdonos minél gyorsabban kiadja ingatlanát, hiszen az idő pénz: ameddig nincs az ingatlan kiadva, rezsit kell fizetni és bérleti díj sem folyik be – csak viszi a pénzt.

Hogy gyorsabban találjon bérlőt, a tulajdonos elengedhet fél- vagy egy havi bérleti díjat is. A bérlő így szintén jól jár, hiszen alacsonyabb összegből is belevághat a lakásbérlésbe.

Hogyan működik a hirdetésfeladás?

Mindenkinek ingyenes a hirdetés feladás!
Célunk az, hogy aki kiadja az ingatlanát az a legrövidebb idő alatt tudja kiadni így kevesebb ideig kell a rezsit fizetnie a tulajdonosnak, a bérlő meg könnyebben ki tudja venni, ha kevesebb az induló költsége.

Első havi bérleti díj elengedésénél hetente előre kerül a lista elejére és a kiemelt helyeken jelenik meg a hirdetésed, váltakozva a többi ilyen jellegű hirdetéssel.

Félhavi bérleti díj elengedése esetén kettő hetente kerül a lista elejére a hirdetése.
Engedmény hiányában a kiemelés és a frissítés szolgáltatásokat külön kell megvásárolni, ha igénybe szeretné venni.

Hogyan regisztrálhat?

A regisztrációs oldalon addja meg a megfelelő adatokat, majd kattintson az oldal alján található "REGISZTRÁLOK" gombra. Ezután rendszerünk egy e-mailt küld a megadott e-mail címre, benne egy aktiváló linkkel. Aktiváláshoz erre az aktiváló linkre kell kattintani, ha ez megtörtént, már be is léphet és feladhatja hirdetését.

Elfelejtette a jelszavát?

Semmi gond! Használja az Új jelszó kérése funkciót, ahol csak meg kell adni a regisztrált e-mail címet és rendszerünk új jelszót küld.

Regisztrált, de nem kapta meg az aktiváló levelet?

Lehetséges, hogy a levél valahol elakadt útközben, például egy túl szigorúra állított spamszűrőn fennakadt. Semmi baj! Az aktiváló linket itt újraküldheti.

Ha többszöri próbálkozás után sem kapja meg, lehetséges, hogy elírta regisztrációkor az e-mail címét, ez esetben vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.

Tegye hirdetését még hatékonyabbá!

A feladott hirdetését a Facebookon is megoszthatja, így akár ismerősei (vagy azok ismerőseinek) köréből is akadhat bérlő. Megosztáshoz kattintson az ingatlan adatlapján található Facebook gombra.

Érdeklődőként hogyan léphet kapcsolatba az ingatlantulajdonossal?

A kapcsolatfelvételhez nem szükséges regisztráció. Az ingatlan adatlapján megtalálható a hirdető telefonszáma. Emellett az ingatlan adatlapján található üzenetküldő űrlap segítségével is felvehető a kapcsolat, ez esetben a hirdetőnek e-mailt küld rendszerünk.